تورهای سفرنویس

tour-image

عضویت در سفرنویس

register-image
register-image

تور پارک ژوراسیک ایران

پارك ژوراسيك را در هراز تجربه كنيد! تور جاذبه های ژئوتوریسمی جاده هراز، درک سنگهای سبکتر از آب، کاوش در سایتهای فسیلی هيجان انگيز، پيوند تفريح و علم در يك روز مفيد، پيمايش در غارهاي دستكند، سفر به دنياي دايناسورها، مشاهده درياچه خاص و …
تاریخ برنامه:  جمعه 93/6/14   زمان برگزاری:  6 صبح تا شامگاه همان روز
ظرفیت: ۳۰ نفر (اولویت با دوستانی است که زودتر ثبت نام می کنند)
کارشناس برنامه: محمد صادق سبط الشیخ انصاری، دانشجوی دکترای زمین شناسی، مدیر بخش ژئوتوریسم انجمن گردشگران ایران(آنوبانینی)، عضو انجمن زمین شناسی ایران، انجمن رسوب شناسی ایران، انجمن علمی گردشگری ایران و …
خدمات: وسیله نقلیه توریستی در اختیار، بیمه حوادث گروهی و آموزش و آشنايي با نحوه تشكيل پديده هاي زمين شناسي مورد بازديد توسط كارشناس برنامه
Tour (1)

محدودیت سنی و سختی برنامه: این برنامه برای افراد 50-15 سال مناسب می باشد (عبور از رودخانه به عمق نهایتا 40 سانتیمتر، کوهپیمایی سبک و متوسط با مسیر کوتاه)
هزینه برنامه : 50 هزار تومان
شیوه ثبت نام: با توجه به ظرفیت محدود برنامه، قبل از واریز وجه، با ارسال SMS به سرپرست برنامه از خالی بودن ظرفیت ، اطمینان پیدا کرده و حداکثر تا 6 ساعت پس از رزرو هزینه را به حسابهای زیر واریز نمائید.

شماره کارت 6219861004676184  بانک سامان به نام محمد صادق سبط الشیخ انصاری
سرپرست برنامه 09351675498

به علت تکمیل ظرفیت و علی رغم میل باطنی ام سعادت همراهی و همسفر شدن با شما را ندارم. به امید همراه شدن با شما در سفرهای آتی

جهت عضویت در تارنمای سفرنویس و آگاهی از برنامه های آتی این تور در قسمت عضویت ثبت نام، تا نام شما در فهرست اعلام برنامه قرار گیرد.

اینجا را با دوستان خود به اشتراک بزارید

همسفران

  1. امین توسلی

    با سلام دوست عزیز زمین شناس
    راستش شما حتما بهتر از ما می دانید که فسیل ها جزو سرمایه ملی یک کشور هست و در قوانین ایران که خیلی هم گاه نقصان دارد صادرات آنها ممنوع شده. بنده در چند کشور اروپایی و چین که سفر کردم به حدی نسبت به فسیلها خودشون اهمیت قائل بودند که انگار الماس هست.
    واقعیت اینه که هر یک نمونه فسیلی که توسط یک نفر برداشته می شه یک نمونه از کل که جبران ناپذیر هست از بین می رود و اغلب این فسیلها که توسط زمین شناسها برداشته شده گاه به دلیل نداشتن مکان مناسب بصورت زباله دور ریخته شده و حالا غیر زمین شناس که جای خود دارد و گاه به عنوان آشغال بهش نگاه می کنن.
    خواهش این دوست از شما این هست که دست کم اگر قرار هست مردم به مشاهده این فسیلها بروند که حق هم دارند تا با این پدیده آشنا شوند، دست کم به جایگاه آن و تجدید ناپذیر بودنشان نیز اشاره شود تا دست کم این فرهنگ ایجاد شود تا ما هم مانند متخصصان محیط زیست که برای جانوران باقی مانده اهمیت قائل هستند مانند یوزپلنگ یا گورخر ایران، ما نیز برای این ثروتها ارزش بگذاریم.
    به قول معروف احترام امام زاده دست متولی هست

    همواره شاد باشید

    شهریار: سلام و سپاس از نگاهتان
    پاسخ کارشناس محترم برنامه تقدیم حضور می گردد

    درود بر شما دوست عزیز. ممنونم از نگرانی جنابعالی و درک میکنم سخنان شما را. در مورد زمین شناسان به دلیل اینکه نمونه های مشابه و متعدد رو یافت میکنن، معمولا تعدادی از فسیلها در انبار و تعداد اندکی در زباله ها جا میگیرند، در مورد بقیه مردم هم با توجه به اینکه، فسیل برای اونا خیلی خاص هستش معمولا فسیل را در ویترین خود قرار میدهند مثل یک وسیله آنتیک و عتیقه. تجدید ناپذیری فسیل و مدت زمان و نحوه تشکیل اونا از اصولی است که حتما بهش اشاره میشه. برداشتن فسیل توسط ژئوتوریستها برخلاف زمین شناسان از واریزه هایی که تحت تاثیر فرسایش هستند انجام میشه، یعنی نمونه ای که در پای کوه است و به دلیل هوازدگی در حال از بین رفتن. این ثروتها برگشت ناپذیر هستند و البته ژئوتوریستها رو بر اساس وجدان علمی و کاری خودم به مکانهای خاص نمیبرم. باز هم از حساسیت شما بی نهایت سپاسگزارم.

با ما همسفر باشید

XHTML: امکان استفاده از این کدها وجود دارد: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>